Saturday, September 26

The Sims 3

Yo! wassup? haha. as for today, dah raye yang ke-6 kot? still tak terniat lagi nak buat puase-nam. lagi pun en, puase full kott. haha! dah tak payah nak pikir pasal ganti ganti puase nye dahh.
ha, berbalik kepada tajuk. ni nak cite ah pasal game baru gua, The Sims 3.

meringkaskan lagi cerite, okeyh, cite die camni..
dalam pukul 5 camtu, gerak pegi PAS ngan fatin naik kete die. tujuan memang nak cari contact lens. haha. pastu jalan jalan, baru teringat nak pegi kedai game kat the store.. so turun, pegi ar kedai tu. mule mule memang nak cari game The Sims 2 je.. tanye apek tu, apek tu kate The Sims 2 takde, tapi The Sims 3 ade! pergh. ape lagi, soal selidik bermula ah. then, bile kepastian tu ade, baru beli. tu pun was was lagi kot. sebab long cite nak install The Sims 3 lain skit? hmm.

so, as i walked home, after bought an ABC special at sect 2, buat lah ape yang patut. then have a nap, and awake at about 10pm. right afer that, i remembered that i've something to do ; installed the game - The Sims 3. install punye install.. haa, ni memang memerlukan kesabaran. penat sehh. bape kali kene uninstall balik, pastu kene abord. cam siot je. tengah tengah install tu en, hehe, tibe tibe iwan call. haaaa.. dapat ar borak lame sket ngan die. then hang up sebab bateri matii. pastu continue balik install. sambil install sambil online ar kan?

last, dalam pukul 2.15am, baru ar install complete package ngan boleh main skalii. haha. mase tu seronok ahh. tapi kan, ar ni nak komen ar pasal game tu. takde ah best mane, lembab gile doh. penat betul nak tunggu! haissh. tapi kalau nak ikut function die, memang ni yang the best ah kot. sebab ade banyak life lagi.. da ar. nak tido. esok nak pegi sunway kot. tengok ar camne. k bai bai.

6 comments:

  1. best sim 3.? aku download je. hahah.

    ReplyDelete
  2. best la jugak. tp skg da bosan. lembab sgt. huhu

    ReplyDelete
  3. heheheh. sama la. ala game2 camtu memang cepat boring. diner dash ngan mafia wars gak best. :P

    ReplyDelete
  4. haha game diner dash, satu hari je dah bole abis main. caye tak?
    mafia wars tak penah main. macam ape je. haha ;p

    ReplyDelete
  5. FH;
    xcaye. mana bukti.? printscreen tengok.

    ReplyDelete
  6. hahaha bagus la tak percaya. ;p

    ReplyDelete

Menaiplah dengan bersungguh-sungguh!