Thursday, January 13

Luahan perasaan.


jangan percaya hundred percent









annoying doh kau perempuan!
tahap kesabaran manusia pun limited kot.
takkan kau tak tau?

sabar sabar sabar sabar sabar.
tu je kot yang mampu aku buat.

ke, aku yang terlalu emosi?


ps: sebenarnya takde kaitan ngan laptop.
pss: kena bertahan lagi satu sem lah nampaknya.
psss: aku marah. tapi aku tak tau nak marah macam mana.
pssss: damn. you piss me off ah perempuan! *ada dua orang perempuan.
psssss: nama mereka sama. sebab mereka perempuan. biasa la kan perempuan. -,-
pssssss: ARGH! tapi , aku rasa aku tetap maintain cool. hehe.
psssssss: cerita ni dah lama la. lama aku simpan.

30 comments:

  1. Haha. Kelakar gila illustrasi tu. XD
    Like!

    ReplyDelete
  2. hahahha sy penah terjadi keadaan mcm ni, dah la guna laptop org pastu komplen abis, usik abis sgala folder. cuma xbg penendang lagi la. hehehe

    ReplyDelete
  3. comel sgt! tp agak annoying la kalo dpt kwn cmtu..

    ReplyDelete
  4. dtg la amek award kat blog saye...kat right wall...u r one of my fvrite writer

    ReplyDelete
  5. heh. ade ke org mcm nih?

    gile sentap..

    ReplyDelete
  6. koh koh koh.. sabo sabo...
    ini ape kes sampai bagi sidekick lak nie...
    koh koh koh

    ReplyDelete
  7. ak sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee post ko nie

    ReplyDelete
  8. kalau nak marah,marah je la kat sy..sy on je la Fh.hehee

    ReplyDelete
  9. xpa2..luahkan2 prasaan marah tu..biar brtempat dahla...

    ReplyDelete
  10. qaseh ; tao takpe.. sabo je la

    mr swift ; kelakar tang mane ? haha ;p

    noor fatin ; haha , bg je kaki terus

    rizal ; ohho, terima kasih :)

    iqa ; ade je kot.. tao takpe kan.

    aujinz ; mmg rase nak sepak2 orang.. huuu

    nina ; haha kau tgh marah kat sape? ;p

    achie ; err, tak baik lepaskan marah kat orang yg tak buat salah. kot. kan? haha

    ituialahkau ; kat sini pun bole la kan? hee

    ReplyDelete
  11. haha..comel gile katun ni..ada tblet ke pakai mouse je lukis?

    tapi perangai org mmg macham2!!!

    ReplyDelete
  12. tendangan itu adalah wajar..kalo aku, kompem dah lazer beam kan dia smpe jd abu..haipppp..


    leaving my footprints here..do visit me back..

    ReplyDelete
  13. man yusoef ; pakai mouse. yaa, betul la tu. haha

    duckness ; memang sgt wajar. hehe

    ReplyDelete
  14. Kamu tanye saye ape yang kelakar?
    Haha, "gambar kamu dulu-dulu"

    Muahaha. XD

    ReplyDelete
  15. part sepak tu memang 'cooooooooooool' =D
    like it!

    p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

    ReplyDelete
  16. updte mna?mlas mlm ni ea??sy pun dah terjangkit ni..heeee\

    mat pagi,heheee

    ReplyDelete
  17. risiko duduk kat hostel, ramai2 kn? haiyyak, guna brg org buat harta snri, it's normal to happen..

    tp selayak2nya kita guna brg org, kita ingat itu empunya org, berhati2 lah guna, and depends on the right time!

    bab bagii sikit kat dahii tu, mmg dh thp geramm eh? haha, sbaar, sabar...

    ReplyDelete
  18. ahahaha...ini kelakar larh dear...ahhaaha..sabar na...d0k kat h0stel cm2 larh rupe die..ngeee...

    <3,
    sue

    ReplyDelete
  19. mr swift ; elee, mcm la penah tgk. cett ;p

    nasuha salleh ; haha kalau belaja teakwando cool la kot. huu
    aik? da tuka name? heee

    achie ; agak laa.. bkn mls ar. bz. hehe ;p

    fifiey ; betul~ tu la yg susahnye. tp kalau berkira sgt mmg tak leh hidup laa. so, kena la biasa2 kan diri. :)

    sue ; hostel ade kebaikan & keburukan . :)

    ReplyDelete
  20. ko ni best la beb.. aku suke kartun ko.. weh dtg la gathering nanti.. aku tggu.. jgn malu2.. ko stdy ktner?

    ReplyDelete
  21. hoho mcm puji bersebab je? haha ;p

    insyaallah dtg. tak confirm lg.
    study kat melaka. :)

    ReplyDelete
  22. hahaha,
    saya sangat suka yang ini,
    sebab tu akaun takde dah "Free User"
    ;))

    ReplyDelete
  23. sy dah smbuh ni,updte mana??hehe excited nak baca ni..heeheee mat pagi fh^^

    ReplyDelete
  24. hahadoi...lepas ni kalau lu jumpa balik diorang.gigit je diorang.heheh

    ReplyDelete
  25. kenzo ; haha akaun tu mmg tak penah ade pun.

    achie ; em entah le.. hehe

    un phat lee ; gigit tak best . ;p

    ReplyDelete
  26. salam..

    hahahaa..ganas gambar yg tendang tu..dasat2..

    ReplyDelete
  27. dtg sni dah menguap ni,tdo kat sni la yaa..tak larat nak balik uma,,zzzzzzzz

    ReplyDelete
  28. sekamar rindu ; haha ade rating 18SG tak? ;P

    achie ; ang ni pelik2 laa -.-"

    ReplyDelete
  29. yaa nk pinjam buat adat meminjam la weh
    ;P

    ReplyDelete

Menaiplah dengan bersungguh-sungguh!