Friday, January 21

Ubuntu VMware Workstation.

Class : CSC204
Venue : Makmal Komputer 8


satu jam setengah habis untuk install menatang ni je.
baik tak payah. -.-"

dah install, komputer terus lembab.
make it dua jam terus je la sir.
habis kelas.

"Sir, bende ni hang.."

ps: kenapa la bukan sir Adi yang ajar kelas ni. huu
pss: jadual hari Jumaat memang terbaik lah. :)
psss: datang kelas untuk online je kot.
pssss: Sir Adi hensem woh. haha
psssss: Ubuntu ialah OS. oh?
pssssss: memang style! grr~

21 comments:

  1. nak sir Adi ajar jugak ker?.. koh koh koh...
    dari dulu sampai sekarang aku fail nak sebut Ubuntu.. tolong sebutkan cik FH... koh koh koh

    ReplyDelete
  2. berapa ram tu.?
    memang tak support kot.?
    aku tak pakai ubuntu.,
    mungkin sebab aku buntu.

    ReplyDelete
  3. aujinz ; tak kesah pun sebenarnye. haha
    you-boon-too . entah lah. buntu gak ni. ;PP

    faiz ; ntah la. kalau tak support, tak perlu la dorang nak ajar kot. ala, lepas da stable sume, ok je. tp kalau run banyak application memang cari pasal la.
    aku pun buntu gak.

    ReplyDelete
  4. ubuntu tu utk ape?
    rase mcm tak best punn,

    Left 4 dead best lg. *tiba-tiba

    :P

    ReplyDelete
  5. dkt dua jam.hehee bgus layan blog kot time tu,ada gak faedahnya heheee

    ReplyDelete
  6. sir adi hakim....??mmg ensem.... :)

    ReplyDelete
  7. cian, memang bengang giler kn klu jadi mcm ni!
    hoohoo sabar2 yer

    ReplyDelete
  8. ubuntu nih utk pe.??
    klo ak buntu, die ley tlg ke.???

    ReplyDelete
  9. kenzo ; ubuntu tu cam linux kot. ntah la. tak belajar lagi.. left 4 dead ape lak? haha

    mr swift ; menatang la

    niklisa ; kalau tak install takleh belajar. huhu

    achie ; agak laaa .. haha

    imsyaf ; wohhhhhhhh.. argh. kantoi kantoi. haha

    syahira ; tao takpe.. busan je sume.

    fatin ; tak kot. kalau kau buntu, bende ni lagi membuntu kan kau kot. nak try?

    ReplyDelete
  10. ape kene mengena dgn sir Adi yg hensem tu? gatal ye..

    ReplyDelete
  11. sy suka blog ni..ermmm hehee dtg sni,jom landing tdo,yahoooooo

    ReplyDelete
  12. err xphm Ubuntu ni o.O
    OS ap?
    Oshiri?

    ReplyDelete
  13. heidi ; haha baru la ade daya penarik nak g kelas a.k.a "semangat" . hahahaha mana ada gatal ;PP

    achie ; asyik tido jeeee~

    raji ; kau pun buntu eh? haha OS = Operating System la. ni under linux kot. tak sure lah.

    ReplyDelete
  14. koh koh koh.. betul kah??

    ade orang sebut UUU-ban-tu.. koh koh koh.. hentam jer laa labu.. aku pun buntu gak nie..

    ReplyDelete
  15. iqa ; haha cube try google ;PP

    aujinz ; haa tau takpe. takkan mat salleh nak sebut "buntu" kan. alah, main sebut je lahh~ tak penting pun kot. huhu

    ReplyDelete
  16. make it slow and easy yer..

    anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

    Ok.. ini instruction dia..

    1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
    2. Click ALLOW
    3. Click VOTE NOW
    4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
    5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
    6. Click VOTE..

    or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

    Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..
    thanks :)
    www.emmira.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. hye babe , i ada tagged contest . join laa kalau nak !

    http://fadzforfun.blogspot.com/2011/01/contest-saya-suka-buat-peace-by-cik.html

    ReplyDelete
  18. hye! mari like! http://www.facebook.com/pages/HOME-of-Blogger/184870974868434

    ReplyDelete

Menaiplah dengan bersungguh-sungguh!