Monday, May 9

Contest : Gambar desktop lappy.





ni desktop lame.. sekejap je pakai ni, sebab kena kemas sentiasa.
sape yang rajin mengemas bilik tu, harus lah pakai wallpaper ni.



and this is the current one. XD
tak perlu nak kemas selalu.. sebab bole sorok sorok kan short cut, dalam folder.

tag : fatin & raji

ps: lagi kosong desktop lagi aku suke sebenarnya.
pss: tapi orang kate, tengok laptop pun da bole tau tuan die camne. haha
psss: kalau folder bersepah, sure bilik bersepah! ooooppppssss
pssss: kalau banyak cite blue, tau tau la kan sape tuan laptop tu..

11 comments:

  1. semmart ! nak jugak bole ? :P

    ReplyDelete
  2. comel la... wallpaper laptop..
    dapat mane nie?

    ReplyDelete
  3. wahhh sematttt lah..
    tq join ye ;p

    ReplyDelete
  4. anis ; hehe dpt kt internet :)

    mimi ; tp da ramai gak yg pakai..huhu

    gugu ; tq n welcome :)

    ReplyDelete
  5. terbaek terbaek.. hue hue hue

    ReplyDelete
  6. seha. cantik lah kau pny gambar desktop . smart . seyes..:)

    ReplyDelete
  7. aujinz ; hehe :)

    tyka ; nnt, cube tgk pqa pnye desktop lak.. haha

    ReplyDelete
  8. perghh mmg creative...maybe bleh send kat rizal wallpaper tu? hehe writetorizal@hotmail.my

    ReplyDelete

Menaiplah dengan bersungguh-sungguh!