Monday, May 31

Annoying gile.

bodoh la. da buat salah. pastu buat lagi salah. pastu buaatt lagii.. dan seterusnya buat lagi. well.. it can be said as non-stop. annoying ngan perangai sendiri. pelik kan? ni atas faktor sekeliling.. people surrounding. pergh. ye ar.. mane kau tak geram.. ape yang kau buat sume kene kondem. so, nak annoying ngan people surrounding or ngan diri sendiri? its majoriti. nak buat macam mana? wei.. give some space laa bro. jangan la push sangat. kau bagi semua sekali serentak.. macam mane nak gerak? kalau komputer pun kau run sume application serentak, stuck gak en? so same la. aku cakap je mesti kau nak patah patahkan. macam mane la aku tak cakap sorang sorang. cakap sorang sorang lagi selesa kot. feedback pun sendiri punye, so mesti la feedback jaga hati en. huhu.

hergghh. baru nak baik baik.. buat rosak mood betul. aku ni dah la tak boleh nak mengeluarkan kata kata. mulut tak lancar. tapi menaip lancar.. ambik la kau. bile bercakap, kena jaga ton. lagi pun kang kalau mulut aku da bersuara aku tak pikir umur kau dah. aku pikir, aku hormat lagi je kat kau. ala, aku tak berani pun ah. penakut en. biar la aku marah diri sendiri. kerana mulut, badan binasa. so, biar kerana jari, badan merana. haih.

4 comments:

  1. laju ko post..
    xsmpai 3 jam, dh post yg bru..
    advance tol..
    hahaha...

    ReplyDelete
  2. loh. takde ape lah. lepaskan rase tak puas hati jaa~ haha

    ReplyDelete

Menaiplah dengan bersungguh-sungguh!