Saturday, February 19

Selalunya, macam ni lah.








buat kerja last last minit.
PADANLAH DENGAN MUKA ENGKAU! HAHA

student memang tak kan pernah menang dengan assignment.
nak buat macam mane kan.

ps: aku nak kumpul duit do, bukan assignmnet. pergh.
pss: kalau la tenung je da bole siap kerja, kan best. kan kan.
psss: kenape la malas ni suke sangat ngan aku weh. -.-"
pssss: contoh yang tak patut dicontohi. contoh ke?
psssss: da macam baju la pulak aku tengok "assignment" tu. huhu

10 comments:

  1. haha..mlsnye die...wat assigment tu

    ReplyDelete
  2. ye la weh. aku pon dh lost count bape byk assignment aku yg belum siap ni sbnrnya, huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. sikit2 lama2 jadi bukuit(gaya david teo lam raja lawak)

    ReplyDelete
  4. sila kumpul untuk lebih tinggi.. koh koh koh

    ReplyDelete
  5. hahahah lainlah weh
    aku Day ke 7 dgn day pertama sama jer selalunya
    huahua bajet gle =.="

    ReplyDelete
  6. ni kes M la ni..hehee
    so tertag pulak time2 mcm ni,kalau bz abaikn je k..

    peace^^
    http://www.wooferstorm.com/2011/02/reens-diary-giveaway-lahh.html

    ReplyDelete
  7. cube la bagi smgt sket.. huhuhu T.T

    ReplyDelete
  8. nah nah amek ni semangat.

    go go chaiyok! HAHA. -.-

    ReplyDelete

Menaiplah dengan bersungguh-sungguh!